tisdag, december 8

don mclean - vincent

Flyttade in i mitt rum hos pappa i söndags, sprang gråtandes in i hans famn. De man älskar mest kan verkligen såra en värst. "Make yourself at home" och det gjorde jag, på garderoben satte jag upp naturbilder och bilder på vänner, det är ganska fint att titta på dem innan jag släcker sänglampan för att sova. Idag har jag varit på bolandsgymnasiet, de har öppethus den här veckan och jag var nyfiken på deras samhällsprogram med bild och form inriktning, det känns synd just nu att min kreativa sida går åt spillo. Sen var jag på biblioteket också, somnade i den stora fotöljen med boken om impressionisterna i mitt knä, det känns som om all energi har sugits ur min kropp idag. Det beror nog på den andra sprutan av vaccinet jag behövde ta igår (utan min vilja). Vi åker till Thailand nästa vecka, nästan helt underbart, om det inte vore för att vi missar julen. Så vi tog resevaccin igår också och Anna och Jessica var så rädda för sprutan, Jessica hoppade till i stolen, haha! Men jag är van. Sen åt vi på Luthagens pizza och planerade inför resan.
När jag kom hem idag somnade jag på kökssoffan och en vän till pappa är här, från västerås. De har pratat högljutt på engelska om samhällets korruption, han är en barfota vegan som står utanför samhällets regler och under sitt tidigare liv spelade gitarr på gatan med långt svart hår och skägg. "This world was never meant for one as beautiful as you" citerade han från Don Mcleans låt och syftade på mig. Nu dricker jag kallt kaffe och har försökt boka bord till fyrispark, men det är upptaget, så jag ringer nog igen imorgon bitti. Hoppas att allt är bra med er.
Vincent Van Gogh handlar låten om, en begåvad impressionistisk konstnär som levde under senare 1800-tal och som även är en av mina favoritkonstnärer.

1 kommentar:

  1. Du är den finaste människan jag någonsin pratat med, går inte att beskriva dig eller min kärlek till dig, önskar jag kunde få se ditt underbara leende varje dag, höra ditt sköna skratt och uppleva hur underbar du är i verkligheten, det hade gjort mitt liv ännu bättre! Jag älskar dig!

    SvaraRadera