måndag, november 30

måndag

Photobucket

saknar dig.

sweet disposition



Mitt hjärta blöder för så här fin musik.

lord knows it would be the first time

Photobucket
Good times for a change
See the luck i've had
Would make a good man turn bad
So please please please
Let me let me let me
Let me get what i want
This time
Haven't had a dream in a long time
See, the life i've had would make a good man bad
So for once in my life
Let me get what i want
Lord knows it would be the first time

söndag, november 29

friends - band of skulls

Photobucket
Aylin och Jessica.
Photobucket
Jag, Christine, Erika, Cecilija, Erica och Jessica.

damaged ones

Photobucket
Photobucket

fredag, november 27

untrust us

Dagens klädsel.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Blus - Birgitta
Väska - Condor
Skor - Dandy
Kjol - H&M

Kikade lite i affärer idag i väntan på att Jessica skulle sluta skolan. Har tjatat på henne att vi ska ses, hon har så mycket hela tiden och så lite tid för mig. Jag impuls köpte den här stora blusen och nynnade på Kate Nash medan jag tittade på tänkbara julklappar. Stötte på bekanta ansikten lite överallt, det kändes som om alla var nere på stan idag, det var trevligt. Tillslut träffade jag Jessica, vi köpte nylonisar, fikade och sen fick vi rusa till hennes tennis. Sen åkte jag hem och mamma satt i köket och arbetade som vanligt och jag värmde ica-pizza i ugnen och vi åt medan vi tittade på halv åtta hos mig, det är ett ganska trevligt program ändå. Jag hjälpte mamma att välja kläder till hennes stora dag imorgon och tjänade en hundring på att trassla upp hennes halsband. Sen fick jag börja skriva namn och bordsplaceringar inför imorgon och mamma var stressad och Jessica irriterad, det var mindre kul. Blir spännande att höra mammas föreläsning imorgon och det ska bli kul att gå på fest efteråt, får ju träffa kusinerna.

a horse is not a home

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
With a hole in the heart I was forced to ride
in morning traffic.
With a golden hand by your fortress side
but without magic.

Somebody tell me it won't be long
'cause a horse is not a home
a horse is not a home

onsdag, november 25

nicest thing

Photobucket
Idag träffade jag Christine, vi satt i cafeterian med hennes klasskamrater ett tag, sen gick vi iväg till Norrlands nation och tittade på mode utförsäljningen, haha det var inget för oss. Så vi gick till Linnés och fikade, jag har saknat henne. Hon gav mig jättefina födelsepresenter i efterskott, ringen på bilden, ett necessär och ett par örhängen, jag blev jätteglad. Vi fikade länge och efter lite tårar och lite skratt ringde Jessica och Tony och sa att de var ute låsta och efter lite tjat fick Christine följa med mig hem. En gubbe satt och stirrade på oss i bussen, så vi flyttade oss tillslut, haha. Sen fick jag städa medan hon satt vid datorn för mitt rum var verkligen kaos. Hon lånade lite kläder, och hon var superduper fin i allt förstås. Vi åt middag och jag och min familj är minst sagt pinsam, efter lite äppelkaka som mormor gjort och lite musik åkte hon hem. Jag är så glad att jag har henne, hon är verkligen en bra vän.

måndag, november 23

måndag

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Träffade systrarna och mamma vid universitetet, mamma är klar med sin avhandling och fick spika upp den på anslagstavlan. Sen fick vi se lokalen där hon ska ha sin föreläsning på fredag. Jag är stolt över henne. Sen åt vi på Koh Phangan, mmm jag älskar thailändsk mat. Då planerade vi inför fredagen och även inför en resa till jul och jag tror att det blir till Egypten, annars Thailand eller Dominikanska Republiken. Åh jag längtar.

may the good lord shine a light on you

Photobucket

Saw you stretched out in Room Ten O Nine
With a smile on your face and a tear right in your eye.
Oh, couldn't see to get a line on you, my sweet honey lover
Berber jewelry jangling down the street,
Making bloodshot eyes at every woman that you meet.
Could not seem to get a high on you, my sweet honey love.

May the good Lord shine a light on you,
Make every song your favorite tune.
May the good Lord shine a light on you,
Warm like the evening sun.

söndag, november 22

myspys

Träffades Gabbe och Julia på lördags kvällen. Vi satt och pratade, skrattade och myste till gamla avsnitt av one tree hill. Vi vaknade upp i Gabbes poolhus och gjorde i ordning en god frukost med smoothie och såg på reprisen av idol. Sen åkte Julia hem och Gabbe gav mig en jättefin dans, tack så mycket fina du.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

gamla smycken och ärvda broscher

Photobucket

Jag köpte den här prylhyllan på vaksalatorg i lördags. Fyllde den med gamla smycken och ärvda broscher, jag blir alldeles sentimental av att titta på de gamla sakerna, finns många minnen och mycket kärlek i dem.

lördag i solskenet med syster

fredag, november 20

vid vårdsätravik

Photobucket

Jag är inte speciellt förtjust i vinter, bara när den första snön kommer och julen är mysig och att man kan åka skidor, men mörkret, fy. Jag längtar tills våren. Bilden var tagen den här våren av mamma. Vitsipporna blommade i skogarna, jag hade på mig klänningen jag sytt själv och det pirrade av glädje. Vi var på utflykt med bilen och stannade lite överallt, det här var vid vårdsätravik och jag tog mitt första dopp för året den dagen. Det var en av de finaste dagarna jag upplevt.

Photobucket
Photobucket

twist and shout


Jag sydde en klänning idag som jag tyckte var värd att få dansas i lite, men jag har ingen fest att gå till. Mamma kom hem med gott, vi åt skagenröra och nu gör hon presskaffe, det blir väl en myskväll hemma istället. Skavlan är ganska trevlig ändå.

drömhus

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Idag har det varit grått och regnigt hela dagen, jag promenerade i luthagen och drömde lite för mig själv om att jag en dag ska få bo i ett av alla dessa vackra hus.

onsdag, november 18

ingen ser, ingen ser längre

Tisdag. Jag satte mig på bussen utan att egentligen veta var jag var på väg, försökte fly, bort i musiken som spelades i mina öron. Vädret var dystert, likaså ansiktena jag möttes av. Jag klev av och promenerade längs den blöta ängen tills jag hamnade på en liten kulle i denna platta delen av staden. Jag kunde se domkyrkans torn försvinna i dimman, och regnets droppar hängde tungt på trädens kvistar. Platsen kändes nästan idylliskt med de små utplacerade detaljerna som gömde sig mellan träden.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Du kan fly så långt du kan,
men du kan aldrig fly dig själv.

tisdag, november 17

modevisning på slottet

Mötte Anna utanför slottet vid sju och sen mötte vi Malin också.
Photobucket
Mingel.
Photobucket
Photobucket
En kör sjöng och spelade fiol och efter ett tag började visningen.
Photobucket
Jag beundrade utsmyckningarna i salen. Modevisningen var delad i två rum som modellerna gick igenom.
Photobucket
Fashion byDicore s/s 10
Modevisningen pågick i över en timme, mycket var väldigt fint men jag tog tyvärr bara några foton mot slutet.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Applåder.
Photobucket
Photobucket