onsdag, januari 13

mitt 2009

Januari. Promenerade i staden, åkte skridskor på studenternas och fikade med Gabbe på Landings. Vi firade Sara som fyllde år och dansade till ABBA.
Photobucket

Februari. Jag var kär, åkte många resor till Hedemora för att träffa Fredrik. Började måla och fotograferade mer. Sofia bjöd på Håkan Hellströms konsert när han kom till Uppsala och jag har aldrig sett henne så lyrisk, det var jättefint.
Photobucket

Mars. Det kändes att våren började närma sig, många leenden och mysiga fikastunder. Jag sydde blommiga klänningar och köpte knappar på marknader. Skaffade mig en lookbook och fotograferade mycket. Winnerbäck och Krunegård blev mina nya favoriter.
Photobucket

April. Mitt hjärta gjorde mig olycklig men vännerna fanns alltid där. Vi myste på bryggan och såg många filmer. Sista April var en trevlig dag, då kom sommaren.
Photobucket

Maj. Tog mitt första dopp i vårdsätravik och åkte runt i hammarskog med mamma. Skippade för många måndagar med Sofia på stan, men det var trevligt. Vi åkte till Sigtuna en dag, mamma visade sin gamla skola och vi fikade på Tant Brun. Firade Anna som skulle fylla år och åka iväg till USA. Jag och Jessica hade dansföreställning, det var klassfest hos Maja och vi såg på vårshowen på stadsteatern.
Photobucket

Juni. Sommarlovet började, jag fotograferade Gabbe på ängen. Mamma tog med mig på utflykter och bjöd mig på uteserveringar. Vi satt på bryggan och njöt av solen, jag började jobba på sjukhuset och firade midsommar i skärgården i Katarina och Hans nya hus. Åkte till Peace & Love med Erika, vi träffade Tove och Anna och andra och det var helt enkelt underbart.
Photobucket

Juli. Mormor och morfar tog med mig och Jessica på en resa till Finland för att mormor skulle visa oss och berätta för oss om sin uppväxt. Vi bodde hos Tuula, mormors gamla barndomsvän, som hade ett underbart hus och badade i siljan. Träffade min fina vän Simon för första gången innan vi åkte till Canada. Vi bilade till NY, bodde på en camping och var inne i staden under dagen, det var en upplevelse! Gick på en släktträff, hade golfparty, åkte till wonderland med småkusinerna och sen fick vi bo hos Ross och Raquel alldeles vid stranden, det var underbart.
Photobucket

Augusti. Åkte med pappa, Janet och Eric till Montreal, en av de finaste städerna jag varit i! Shoppade och besökte vänner, bodde hos Grandma och Grandpa och spelade mycket scrabble. Sen åkte vi hem till Sverige. Edvin fyllde år och vi spenderade en underbar dag vid skärgården. Började på Katedral och blev bra vän med Christine som också började där. Vi var på popaganda och dansade till underbar musik.
Photobucket

September. Sofia, Fredrika och jag åkte för att se Håkan på Gröna lund, det var lika fint som sist. Mamma fyllde 50 år och vi firade henne på Järlåsa. Det var kulturnatten och jag var med mina vänner på olika fik och avslutade kvällen på musikens hus när Melody Club spelade. Anna och jag åkte till sthlm och gick på secondhand med Lisa och Sussie en dag.Photobucket

Oktober. Det var höstmarknad på torget och jag träffade Tove och Felicia som jag saknat så. Träffade Gabbe som höll upp mig från att inte gå under och Christine och jag åkte för att se Mando Diao i sthlm. Jag och Jessica fyllde år, men jag blev inte lyckligare av att vara ett år äldre utan ville helst försvinna.
Photobucket

November. En ganska grå månad. Jag drömde för mig själv medan jag vandrade omkring i Uppsala och upptäckte nya platser. Mina systrar och vänner gjorde mig glad.
Photobucket

December. Mamma disputerade och det firades med en fest. Sen åkte vi till Thailand och jag blev lycklig av att vara med systrarna och mamma. Vi hade det underbart och jag ville inte åka hem. Men det var inte så farligt att komma hem, snön är väldigt fin ändå. Nu ser jag framemot ett bra kommande år.
Photobucket

5 kommentarer:

 1. Congratulations for your blog!!!i love all of your pics!!! :)

  GIULI

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte, men ibland gör ditt liv mig så glad.
  Jag blir så lyckligt sentimental när jag ser dina naturbilder och jag saknar så otroligt mycket att få se Håkan Hellström live igen. Sist (på Grönan) så blev det inte lika bra som jag hade tänkt det, dock. Jag vill återgälda det! Och dessutom har jag den underbara konserten från i somras på dvd nu!:D
  Best wishes for the new year!

  SvaraRadera
 3. Underdunderbar beskrivning av året! Och gosh I löv you girl! <3 Du är bäääst!

  SvaraRadera
 4. åh vad jag saknar dig Amanda! Dina bilder är underbara <3

  SvaraRadera