söndag, januari 10

my new room

För större bilder klicka på bilderna!
Nu börjar det bli mörkt här utanför så jag ska nog krypa ner i sängen och se på en film. Hoppas att ni har det bra!

9 kommentarer:

 1. Så otroligt vackert designat ditt rum är! avis!! Plus har jag aldrig sett så många väskor hos en privtperson, imponerande! Cool ide med bilderna som hänger i det draperiet? verkligen:)

  SvaraRadera
 2. shit supersupersuperfint!!!!! Nu vill jag komma och besöka dig, dricka en kopp kaffe, prata om livet och kanske göra något kreativt
  <3

  SvaraRadera
 3. Älskar simpelheten av det svart och vita! Men det ser nog lite annorlunda ut med färger också. Fast jag älskar älskar det nog ändå! Hörs=)

  SvaraRadera
 4. Wow, är det en Lloyd Cole lp jag skådar? Väldigt fint rum!

  SvaraRadera
 5. SHIT vad jag är avundsjuk på ditt rum! Och vilken säng, och dina fantastiska kläder. Du ser alltid så vackert modellaktig ut, på ett sådant underbart sätt. Jag önskar jag ens kunde känna mig som sådan någon gång, men det går icke. Jag har inte ens speciellt vackra kläder. Antingen är det det, eller så känner jag bara att jag är tjock och ful istället. Vad dum jag är.

  SvaraRadera
 6. Alla människor är fina, alla har sin klädstil, allas klädstil är unik och uppskattad av någon, Det finns inget som definerar tjock eller ful alltså kan ingen vara varken ful eller tjock. Hur ska man förklara om någon är ful? Genom att säga att det finns ngn som är mindre ful, eller att det finns ngn som ser bättre ut? Hur går det ihop då alla har olika smak? Någon kanske uppskattar dig mer, någon kanske mindre, Finns ingen mening att säga sådana saker om sig själv, jag själv tror att alla ser bra ut, exakt alla, på sitt vis. Jag har aldrig sett dig så kan inte uttala mig om det specifikt men exakt alla är fina på sitt sätt, jag lovar dig det! :) Plus ++++ skulle du tycka att ngn har finare klädstil så säger det bara att den människan kanske har just den talangen att finna den "perfekta" kombinationen, men det säger inte att du inte klarar finna den. Alla kan, alla kan allt, tro på dig själv och sluta vara dum mot dig själv!! :) Prata med Amanda, hon är intelligent, hon kan förklara för dig vad jag menar :) Ha en bra dag och glöm inte vad jag sagt, alla är unika och alla är unika på ett bra sätt, alla människor är bra! :) Det blir vad man gör det till!

  SvaraRadera
 7. Åh Erika om du bara visste.. Jag tycker att ditt rum är bland det finaste jag har sett och du är så vacker, alltid! Om du bara kunde förstå det själv! Vi borde ses snart, det var så länge sen, du är varmt välkommen till mitt nya rum!

  Man ska inte jämföra sig med andra, det kommer alltid att finnas de man tycker är finare eller mindre fina och det är varken bra att se ner på sig själv eller på andra.

  <3

  SvaraRadera
 8. Tack så mycket! :) Jag får nog ha som nyårslöfte att inte tänka så många dumma ytliga tankar, jag tänkte faktiskt på det förut. Det är verkligen något jag får kämpa för ibland, men ibland har man ju bättre dagar också. :)

  Ja, jag saknar dig Amanda, jag vill gärna se ditt nya rum. :)
  Nej, på något sätt visar det bara på osäkerhet på båda sätten, vare sig man tittar ned på andra eller på sig själv. Men nu så!
  -2010, here I come!

  SvaraRadera