onsdag, maj 5

these are the good times in your life, so put on a smile and it'll be alright

Första bilden är från i söndags på Moa hemma hos "Eken". Jag träffade Moa och Stephanie efter att jag simmat och det slutade med att jag spenderade resten av kvällen med dem. De är så sköna! Sov hos Moa och sen var det skola igen på måndag. Efter skolan gick jag och åt lunch med mamma på hennes jobb och sen träffade jag Jessica och Sofia. Vi satt på Å-rummets uteservering och myste i solen. Pratade om allt som hänt sen vi sågs sist, det var länge sen. Det borde inte få gå så lång tid ju, men vi kommer ju alltid att vara vänner (hoppas jag).
Igår var jag ledig, åkte ner på stan med mamma för att vara smakråd och nu har hon hittat sin klänning, den är jättefin. Sen bjöd hon på lunch innan hon skjutsade mig till skolan. Skulle prata med min italienska lärare, men jag träffade Hedvig och Stephanie istället. Jag vill inte att fina Hedvig ska sluta.
Efter Stephanies samtal på skolan hamnade vi på myrornas och hon hittade både en skjorta och ett par byxor. Hon ska inte gå IB längre, hon vill läsa design/stylist, för kläder är det hon älskar och visst är hon bra på det också! Sen spelade ett par killar lite musik för oss på bryggan och vi hittade en olåst cykel utan fungerade styre som vi släpade med oss till elevhemmet. Lämnade in den till en cykelverkstad och gick sen till Stephanies rum och väntade på Moa. Moa kom aldrig och vi åkte ner på stan, Stephanie skulle på dejt och jag åkte hem.
Deppade över att Hedvig och Moa kanske ska lämna klassen när vi satt vid matbordet och sen gick jag och Jessica ut på power-walk med matchi-matchi kläder. Vilket jag ångrar lite såhär i efterhand eftersom jag drog på mig en förkylning och höll på att dö i min säng inatt. Sov ett par timmar men mamma tvingade iväg mig till skolan trots att jag inte kunde prata, eller jo en gäll-hes-förskräcklig stämma kunde jag endast behärska. Diskuterade stress på lektionen och sen satt Moa, Gustaf och jag ute i solen under samhällslektionen som var inställd, och pratade om allt från förhållanden till inte vet jag. Men det var trevligt. När jag kom hem kurade jag in mig i soffan med mitt täcke och snodde lite Ben & Jerry glass som låg i frysen. Jessica will kill me. Nu har min kära näsa börjat rinna också, great. Nu ska jag dö lite och sen ska jag krya på mig. Hejdå.

4 kommentarer:

 1. vad glad jag blir! :)

  SvaraRadera
 2. HAHAHA de är så sjuka ;D men nu har steph flyttat *gråter*

  SvaraRadera
 3. haha, anna varför blir du glad? :)

  ja! :D det är himla tråkigt att hon flyttat :(

  SvaraRadera
 4. krya krya <3 måste ses snart känner jag

  SvaraRadera