onsdag, september 14

i guess i thought you had the flavour

Mamma fyllde år idag så jag och mina systrar steg upp tidigt för att gå in och sjunga för henne på morgonen. Till och med Jessica var med genom skype och mamma blev så glad. Jag hade bakat en äppelkaka och vi åt tillsammans innan hon skulle till jobbet.
Jag slutade skolan före ett, så jag gick förbi loppisen runt hörnet på vägen hem och hittade några fina böcker. En bok om Konstens historia, en bok om Van Gogh och hans verk och Sällsamma berättelser av Edgar Allan Poe och de kostade mig bara en tia vardera! Jag hittade en gammaldags rosa blus också! Jag blev lite glad.
När jag kom hem slängde jag mig på soffan och somnade direkt. Jag drömde obehagliga drömmar tills Anna ringde och väckte mig för att vi skulle handla mat tillsammans. Hon lagade tortillas med allt möjligt gott i och sen dukade vi fint med tända ljus för mamma.
Just nu har jag flytt från att städa min garderob, men jag ska nog göra det nu innan jag går och lägger mig. Hoppas inte att regnet ska smattra intensivt på fönsterbrädan igen, det berövar min sömn och jag har varit så konstig de senaste dagarna av denna sömnbrist.


Mina tjusiga posters.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar