tisdag, december 13

en liten lista


Längtar jag efter: London med Malkolm över sportlovet. Vi har redan fixat flygbiljetter och även boende i en trea i centrala London och jag spricker nästan av glädje så fort jag tänker på det.

Tumblr_ldy279avg31qf14c4o1_500_large
Är jag glad för: Att det snart är jul! Och att Jessica kommer hem tills dess! Julen är trots allt en mysig tradition och jag har tur som får fira både svensk och canadensisk jul i år.

Tumblr_le1joyhlsx1qdxhu0o1_500_large
Är jag ledsen för: Att det inte blir något Berlin med Hedvig över Nyår. Men nu får vi knåda ihop nya brillianta (billigare) idéer.

Tumblr_ln5v6yocpq1qd94bro1_500_large
Äter jag helst: Åh, på senaste tiden har jag varit tokig i sushi. Men det jag allra helst äter är nog ändå pappas lax med "Klisters sås".


Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: Studenten! Så länge jag sköter mig de sista månaderna så kommer det nog att vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

20080331223703
Är det finaste jag vet: Ligga i grönt gräs. Barfota. Nattdopp. Jordgubbar. Ja, sommar.

One_day-209994265-large_large
Läser jag: En dag av David Nicholls, bland de finaste böckerna jag har läst och Doktor Glas av Hjalmar Söderberg.

Tumblr_lrjecndd0p1qfhtnu_large
Är jag galet stressad: Ja! Har hur mycket plugg som helst nu de här två sista veckorna innan lovet men ingen ork kvar.

Lana_01_large
Lyssnar jag helst på: Jag vet inte vad det är med mig, visste inte ens att jag gillde sådan musik men jo, jag lyssnar fortfarande på Lana Del Rey - Video games. Jag blir så, lugn, på något vis.

Tumblr_ltulmj4qdw1r3t4e1o1_500_large
Drömmer jag om: Frihet. Den där känslan av att inte behöva göra något. Eller faktiskt ha tid för att göra det jag vill göra.


Blir jag nostalgisk av: Andrea Bocelli. Hörde honom senast igår och jag minns forfarande hur mamma alltid satte på hans skiva och hur hans röst fyllde hela rummet när hon skulle dammsuga i vårt gamla hus på bernadottevägen och hur jag satt i den där gamla soffan och såg på, då var jag inte mer än 5 år.

2 kommentarer:

  1. Åh vad kul med London! Jag var där på höstlovet och det är verkligen bästabästa staden ju! Ni får ha det så underbart!

    En annan lite kul sak är att jag typ känner Andrea Bocellis son, lite märkligt kanske men vi träffades på en språkresa för något år sedan!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Är himla glad att du har börjat uppdatera här igen förresten! Tycker så mycket om din blogg!

    SvaraRadera