lördag, mars 31

modevisning



Så detta är vad jag har åstadkommit än så länge i mitt projektarbete.

Nu till ett par herrskjortor, men jag kan inte bestämma mig om tygerna, dessa två lutar det åt just nu! Med vita rundade kragar. Inspiration:

a moment. a love. a dream. a laugh. a kiss. a cry. our rights. our wrongs.

onsdag med gabbe



blue


söndag, mars 25

morning glory

sy



I veckan har jag även sytt till projektarbetet! En 60-talsinspirerad A-linje klänning med krage ur ett av de tre fantastiska tygerna jag hittade på Sirius för en tia vardera! Och en tyllkjol till en av de tidigare klänningarna jag har sytt!


elva månader





I veckan firade jag och Malkolm 11 månader tillsammans! Vi åt sushibuffé till lunch och jag var bedövad i halva munnen efter ett tandläkarbesök så Malkolm fick sig ett gott skratt när glassen rann och jag trodde att jag bitit av min tunga. Vi låg på bryggan, på platsen där vi kysstes dagen efter vår första. Så nervösa vi var då, vem skulle ta första initiativet? Var han fortfarande intresserad? Men vips så låg vi där och kunde inte slitas ifrån varandra. Nu har det gått 11 månader, tid som nästan flugit förbi och tro det eller ej, men jag kan fortfarande bli så där nervös när jag ska kyssa honom. Men jag skulle aldrig kunna byta bort den känslan. Sen gick vi hem till mig, såg på Wuthering Heights från 94, tyckte inte att den var lika bra som den från 09. Så vi gick och handlade hem mat, tortillas med grönsaker, pinjenötter och parmesanost fick det bli! Sedan såg vi den senare versionen, från 09 av Wuthering Heights, med Tom Hardy, åh! Spelade Draw Something och lyssnade på musik sen gick vi ner i källaren och bastade. Varma och gosiga somnade vi sen.

crazy little partygirl how i love her

Förra helgen var det fest hemma hos Miss Rudström!














torsdag, mars 15

ett blommigt skrivhäfte

Köpte en bok på loppis häromdan, Stockholms fågelliv - varifrån jag klippte ut en massa fina svartvita bilder på fåglar från sena 50-talet (jag vet, det sved lite). På bilden här nedanför står det något så fint som; Skrattmåsarna på Strömmen ger liv åt stadsbilden, och den första flocken är ett av många efterlängtade vårtecken.

Tänkte pyssla ihop ett litet skrivhäfte med fina bilder och texter, ni vet, sådant man brukade sysselsätta sig med när man var mindre, fast då var det ju mest kändisar och idoler. Köpte detta blommiga på Åhlens, 29 kr, de hade hur många fina som helst!

Svalor och ett par fyrklöver från slutet av sommaren.

örhängen



Mamma kom hem från Västerås med små presenter till mig och Jess. Hon hade varit på billig loppis berättade hon. Jag fick en broderad duk och ett litet fat från Rörstrand. Så jag pysslade ihop en liten tavla av duken där jag kan hänga mina örhängen och det lilla fatet passade perfekt för de andra. Dock måste jag komma på ett bättre sätt att fästa duken. Äsch. En bok fick jag också, En dag till skänks av Anna Gavalda, en av mina favorit författare! Läs Tillsammans är man mindre ensam eller/och Lyckan är en sällsam fågel, om du inte redan gjort det :)

forumgallerian



Sist vi såg, var före jul. Det är inte okej att det har gått så lång tid sedan vi sågs sist :(
Men det var fint att se dig igen! :)

tussilago - förjagare av hosta

chrissy and i





Fotograferade lite för en ny uppgift i fotografisk bild i skolan.