lördag, december 12

prinsessan och krigaren

2 kommentarer:

 1. Önskar jag kunde säga detta i verkligheten till dig eftersom det är ganska personligt men eftersom din underbara blogg är otroligt personlig och symboliserar dig så kan jag lika gärna säga det här och nu. Att sammanfatta dig är i princip omöjligt, att sammanfatta min kärlek till dig som person är omöjligt, att sammanfatta hur mycket du förändrat mig är obeskrivligt, eller det går inte att beskriva med en bild, med 1000 ord inte ens med all världens papper för då hade vi fått hugga ner alla träd för att göra papper som jag skulle använda för att bekänna och bekräfta allting om dig, mig, allt. Det går bara inte, tyvärr inte, vi vill ju överleva, åtminstone vill jag att du överlever, föralltid och för att kunna hjälpa alla andra som du hjälper mig, ängel. Att kalla någon ängel inom kristendomen utan grund är något man föraktar, man kunde till och med bli dödad för ungefär 1000 år sedan men jag hade redan under den tiden kunnat bekräfta och bekänna att du är vår tids ängel för det finns ingen människa med de egenskaperna, åsikterna och medlidandet och styrkan och och och... som just, ja just dig!
  Det går inte att beskriva dig, jag kan inte säga att du är perfekt för sist någon bekändes som perfekt blev den personen/ängeln/tinget korsfest, och det vill jag inte ska ske alltså kan jag inte påstå att du är perfekt men jag kan ju bekänna dig med mitt favoritcitat, "du är inte bäst, men ingen annan är bättre" för det passar dig så otroligt bra, jag vill kunna säga så om mig själv men jag är inte som dig, det är just därför vi kommer så bra överrens, för att vi har konflikter oss i mellan, tänk en värld, ett förhållande, en relation utan konflikter, som en kaffepaus utan kaffe?
  Konflikter är bra, det behöver inte vara att man slåss, det kan vara små konflikter som ex att vi inte handlar våra kläder på samma ställe, vilket vi inte gör, eller hur? då uppstår det en mindre oviktig och olöslig konflikt, en bra konflikt som får oss att utvecklas tillsammans, som ingen annan, ne förlåt, som alla andra, bara det att inte många förstår sig på det.
  Jag gör dig besviken ibland, men vad visar det dig? att du är ledsen, att du vill lämna mig? nej inte alls, utan att du bryr dig om mig och vill väl, precis som när du gör mig besviken, jag har aldrig hållt fast och pratat så mycket som med dig, det måste vara ett tecken, eller bara ett tecken på att jag vill vara nära en, den framtida jesus?/ängel som verkligen är. Du är antagligen den mest lojala människan jag känner, inte lojal för att du kanske kommer in på msn om jag ber dig eller så, utan lojal för att du alltid finns där, inte för att du måste utan för att du har viljan till det. Det värmer så otrolgit mycket, du finns där för mig när ingen annan gör det, det känns lite som det är första gången någon finns där så mycket, och tänk nu inet att jag har dåliga föräldrar för ens föräldrar blir vad man gör dem till, tänker du positivt om dem blir de positiva för en, resp. negativa. Jag tänker postivit med dem men jag släpper inte in dem som jag gör med dig, du är det där lilla extra som ingen förstår, eller"lilla" mycket**.
  Du har fått min att ändra mig, nej itne ändra utan förändra, nej inte förändra utan inse vissa saker, ex små och simpla saker som med alkoholen, varje gång jag druckit, även omd et blivit fler helger nu än för någon månad sedan då det inte var något alls, så hra jag tänkt på dig, varför ska jag dricka, jag dricker för att det är gott men det finns godare saker, varför dricker jag inte det istället?

  SvaraRadera
 2. Jag är lojal emot dig, du kanske inte tror det när jag festar som jag gör, men saken är att ingen av mina vänner förstår varför jag inte är på enda tjej oavsett vad/vart/hur vi festar, ALDRIG. Inte ens en enda gång under hela den tid vi pratat, då har jag aldrig aldrig varit med någon annan. Tanken har slagit mig lika fort som den försvunnit, det går bara inte, jag kan inte göra så emot dig, inte då, inte nu, inte i framtiden, aldrig. Jag är lojal emot dig och du borde lita på mig om du inte redan gör det, Det är bra för mig som det är, jag är lycklig med dig, vid min sida, du finns där för mig alltid oavsett, det har du bekräftat, du finns alltid, alltid, när ingen annan gör det, som dig som den ängel du är, jag älskar dig!
  <3


  /// Det blev för långt så fick dela upp det :/ <3

  SvaraRadera