söndag, februari 7

cape cod kwassa kwassa

Den här helgen har varit supertrevlig. Efter en väldigt lång vecka spenderade jag fredagskvällen hemma hos en lycklig Christine tillsammans med Sara. Jag älskar hur deras glädje smittar av sig på mig. Vi åt middag, gick iväg till Ica och köpte fika, dansade till skön musik och pratade. Sen försonades jag med mamma när jag kom hem, vi är aldrig osams mer en ett par dagar, tack och lov. Att bråka är det värsta jag vet. På lördagen väckte hon mig, vi åt frukost tillsammans och sen åkte vi och hämtade upp Anna hos Per. Vi lämnade in saker till helping hand, jag köpte ett par söta kragar och en parfym och sen gick vi till café Uroxen för lite lunch.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Sen skjutsade mamma mig till Gabbe, hon var bakis men glad efter sin första debut på krogen med Julia. Min lilla flicka har blivit stor nu! Vi åt middag och sen gick vi iväg till Johannas källare där det var mysfest. Vi myste i sofforna till musik med lite dricka och mjuk pepparkaka helt enkelt. Vid elva tog jag bussen hem, slog mig ner i soffan med syster och mamma och såg på en hemsk tragisk film innan jag somnade i min säng.
Idag var det verkligen vackert väder, mamma bryggde kaffe och mutade mig och Anna med bullar för att få med oss på en promenad ner till vattnet. Men jag var tvungen att städa mitt rum och Anna satt vid min dator och försökte ta bort mitt virus, vilket hon inte lyckades med, men hon spelade Shout out louds nya låtar och annan bra musik så det var ju positivt.

Photobucket
Photobucket

Sen tog vi bussen ner på stan och kikade i affärer innan det stängde, då satte vi oss på storken, köpte lite fika och väntade på pappa och Jessica. Sen gick vi till hemköp och köpte lite biogodis innan Avatar började kvart i sex. Ja, filmen är värd att se, den var vacker att se på men, jag var inte så förtjust i handlingen. Jag satt och kved som ett litet barn. Jag tycker aldrig att det är rätt att mörda. Men nu ska jag dra mig till sängen för att sova, imorgon börjar en ny vecka. Natti natti.

4 kommentarer:

 1. hihi ja nu är jag stuur (A) tihi. Du är min lilla fina flicka <3 Fika i veckan tycker jag vi ska klämma in tihi. Puss finaste :*

  SvaraRadera
 2. Angående ditt virus:

  Ifall du inte har avast free edition:
  Avinstallera ditt nuvarande antivirus(sök på google ifall du behöver en guide hur man gör/Finns CCleaner som rensar bort alla filerna för då fungerar virusskyddet bäst!)

  Sedan ifall du intallerat programet som är gratis, så genomsöker du hela datorn(tar kanske 2 timmar, beroende på hur stor disk och antal filer). Därefter ser du ifall det finns virus kvar, finns det så hänvisar jag dig att ladda ner Anti Maleware, som är ett program som tar bort Malewares, spywares som lagras ifall du besöker hemsidor och kan förstöra din webbrowser och dylikt. Finns på denna hemsida: malwarebytes.org/mbam.php
  Där tar du gratis versionen: Free(") höhö.

  Sedan installerar du och söker igenom datorn med programet, skulle det inte fungera kand u slänga upp en bild igen så går vi ner på avancerad nivå!
  Sen får du vara försiktig vilka länkar du trycker på & uppdatera ditt virusprogram regelbundet samt söker igenom datorn regelbundet! Happy gaming, byebye

  SvaraRadera
 3. vilken otroligt fin kappa du har på dig!
  du har väldigt fin stil må jag säga.

  SvaraRadera
 4. dom där bilderna från utanför uroxen. gud så jag ser ut. inte okej.
  du ser ut som min storasyster.

  skicka gärna den där röda väggen i färg.

  puss

  SvaraRadera