torsdag, februari 4

today has been ok

Igår var en sådan himla bra dag, men jag sa till dig att det känns ovanligt för mig att allt är så bra och att vara så glad. Jag får en konstig magkänsla då, det känns som om något kommer att gå dåligt, eller borde. Du sa att man ska vara lycklig, livet ska vara lyckligt, annars måste man göra något åt det. Jag ska försöka finna en harmoni.
Idag ville du kasta de värsta orden på mig, för att bryta ner mig, göra mig till den där pölen du beskrev mig som. Men jag tänker inte låta dig göra det, du ska inte få mig att gråta tills ögonen blir svullna igen, jag är starkare än så. Det är du som visar dig svag.
Jag drog ut alla kläderna på golvet, inget klädesplagg kändes bra, drog allt mitt hår i en tofs på huvudet och sminkade bort det svullna. Kom till skolan, vi fick träna framstupa sidoläge på varandra på idrottsteorin och sen hade vi engelska innan vi slutade. Pratade ihop oss om filmprojektet innan alla gick hem men Emelia och jag stannade kvar med Christine efteråt. Vi tittade på kläder och Emelia hittade mycket fint. Hon har så himla fin stil, Christine också. Försökte fånga snöflingor på tungan på vägen hem.
När jag kom in genom dörren såg jag mamma ta tillbaka sin låda med dagböcker och dikter som jag läst med glädje, "du får inte ha den här". Jag blev sårad. Lagade mat, bara till mig själv, ignorerade mamma, tappade upp ett bad, ignorerade mamma. Hon hade tagit min datamus också, jag ville få en rimlig förklaring, "det är inte OK att komma hem sent, det är inte OK att du är olydig, det är inte OK" sa hon. "Du är inte OK", sa jag och låste in mig på mitt rum. Jag kan använda datorn ändå. Men jag råkade ta bort två meddelanden och jag kan inte höra av mig till någon. Har inga pengar på mobilen heller.
Jag vill träffa Simon, saknar honom.

Dagens låttips: Today has been OK - Emiliana Torrini

4 kommentarer:

 1. Om du menar mig, så är jag ledsen att ifall jag tryckte ner dig, jag ville bara att du skulle bli sur på mig, för då kan du komma ifrån mig lättare. ännu en gång för din skull, jag finns ändå för dig livet ut, glöm aldrig! jag saknar dig, men jag får inse att detta är det du vill! Jag är glad för din skull, jag finns kvar ändå! Du är det bästa som hänt mig, utan tvivlan. Gör bara det som är bäst för dig, då blir det bäst! :)

  Låt ingen se ner på dig, trampa på dig, inte ens din mamma! Jag är ledsen att det blev sådant slut på allt som det blev, kudne varit finare men aja, det har hänt, jag mår bättre nu, hoppas du också gör det, förlåt för det jag sa. Säg ifrån ifall din mamma gör något emot dig som nt gillar, som du gör med mig! Det klarar du, du är stark, du kan tom lyfta mig ju! Puss, ha det så bra, jag älskar dig!

  Skulle du någon gång bara vilja prata lite, slå ett samtal/ring, skriv eller vad som, du kan ju höra av dig om något år eller så, kanske på min födelsedag(14 oktober), Hoppas dina vänner uppskattar dig och respekterar dig för du är verkligen obeskrivlig och underbar! Bli inte förvånad om jag bloggar om vår fantastiska vänskap och kanske dig & dina bilder! Hade kanske velat få lite kritik på mina bilder (ska börja fota igen) :)

  SvaraRadera
 2. fan vad vackert du skriver.

  SvaraRadera
 3. min älskade älskade vän <3 Jag förstår dig på ett sätt men inte på ett annat. Alltid svårt att sätta sig in i någons sits. Jag finns här och snälla snälla ring mig när som helst om du vill prata. Jag finns på mobilen, hemma, fb, msn, du kan alltid få tag på mig och jag kommer alltid lyssna, no matter what! <3

  Älskar dig finaste vännen, vi ses snart :*

  SvaraRadera
 4. vad fint du skriver, som vanligt. du är fin. jag vill träffa dig också, jag saknar dig.
  kanske snart?

  SvaraRadera